Superman
2 Cara Block Orang Dalam FB
Tuesday, 13 December 2011 | 08:32 | 0 superr
CARA 1


CARA2




1Dunia , 1Malaysia , 1Malam , 1Hari,
Hahahah !
ngarut Marut Doh !
Ok ,
Aku Tuju Ke Haluan Yang Benar Malas Nak Panjang-panjangkan cerita ...
Tapi , kalau nak blog orang ni biar bersebab ,
jangan suka-suka jer block orang
dan
aku percaya memang dah ramai yang tahu tapi aku nak kongsi pada orang tak tahu agi jer.
CARA 1
Nampakkan Gambar kat Atas tu ?

tu cara pertama , Mula-mula korang g kat profil orang yang korang nak remove/block dari FB korang ,
pastu g belah kiri bawah pic wall dan akan nampak terpampar tertulis 'LAPOR/SEKAT' pilihla Sekat kalau tak nak tengok muka kawan korang tu .
-Siap-

CARA 2
CARA2 ni senang jer ,
Mula-mula g kat profil anda dan pergi kat rakan dan tekan jer kat rakan tu pastu ambikla yang tertulis 'Tak Berkawan'
-Selasai Suda-

Labels:


Older Post | Newer Post